Tarih: 15.05.2020 01:26

Yeniden Refah Partisi Malatya İl Teşkilatı'ndan Kan Bağışı

Facebook Twitter Linked-in

Covid-19 salgını sonrasında Kızılay’ın kan stoklarının azalması ile yapılan kan bağışı kampanyaları sonuç vermeye devam ediyor. İftardan sonra gerçekleşen kan bağışına Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkanı Bilal Yıldırım başkanlığında il ve ilçe ile ,Gençlik Kolları yönetiminden Kızılay a kampanyasına   destek geldi

Başkan Yıldırım;

Kan bağışının çok önem kazandığı bugünlerde sağlık durumu iyi olan herkesi bağış yapmaya davet eden Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkanı Bilal Yıldırım yapılan kan bağışına ilişkin açıklama yaparak şunları söyledi; Türk Kızılay’ının kan bağışı çağrısına kulak vererek bizlerde il ve ilçe yönetimi olarak da kanımızı paylaşmak istedik.Milligörüş teki tüm arkadaşlarımız bu kampanyaya gönül vererek kanlarımızı paylaşmaya geldik. bu vesile ile burada tüm siyasi partileri ve STK lara .Kızılay’ın bu kan için ihtiyaç duyduğu dönemde tüm vatandaşlarımızı kan vermeye davet ediyorum .Kızılay’a kan bağışında bulunduk. Düzenlediğimiz kan bağışı etkinliğine katılan kardeşlerimize teşekkür ediyorum, Allah hayırlarını kabul eylesin dedi.

Kızılay Malatya Şube Başkanı Ramazan Soylu' da korona salgını sonrası bağışlarda düşüş yaşandığını ifade ederek, 'Özellikle Malatya'daki siyasi parti teşkilatları ve vatandaşlarımızı bağış yapmaya davet etti. Bugünde Malatya Yeniden Refah Partisi İl Başkanımız Bilal Yıldırım Yönetimindeki Arkadaşlar gelerek bizlere destek oldu. Kendilerine teşekkür ediyoruz' dedi.

Haber:malatyagundemozel.com













 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —