Tarih: 28.05.2022 22:38

Yeniden Refah Partisi Üye Kaydına Devam Ediyor…

Facebook Twitter Linked-in

Malatya Soykan Yeni Cami önündeki meydanda kurulan stantta Yeniden Refah Partisi’ne üye kaydı yapılmaya başlandı.

Soykan Yeni Cami önde kurulan standa vatandaşların YR Parti'ye üye kayıt işlemlerine başlandı. Meydanda YR Parti İl Kadın Kolları Teşkilatı yöneticileri tarafından gerçekleştirilen üye kayıt işlemlerinin 4 gün sürdü. Yeni katılan üye sayısı 4 gün içinde 700'e yakın kişi katıldı.

Yeniden Refah Partisi Malatya İl Kadın Kolları Başkanı Leyla Yıldırım, üye kaydı programında yaptığı konuşmada, 'Bugün il ve ilçe Kadın Kolları teşkilat başkanlarımız ile birlikte teşkilat çalışmalarımız kapsamında yeni camii meydanındayız.


Bizler Yeniden Refah Partisi olarak hummalı bir şekilde devam ediyoruz. Görevli il ve ilçe başkanları ile partimizin gönüllü fedakâr bayan arkadaşlarımız ile yeniden refah partisi, ailesine katılmak isteyen hemşerilerimizin kayıtlarını gerçekleştiriyoruz' dedi.
 

İl Kadın Kolları Başkan Leyla Yıldırım, bugün soykan meydanında 4. Günümüz ileriki günlerde de tekrar Malatya’mızın çeşitli yerlerinde tekrar stant kurarak hem halkımızı bilinçlendirmek hem de yeni üye yapacağız dedi.

Yeniden Refah Parti teşkilatları olarak bizler, hem ülkemiz hem de Yeniden Refah Partisi ailesinin daha fazla büyümesi için fert fert her yüreğe dokunarak, her derdi dinleyerek, her hüznü paylaşarak, her mutluluğu birebir yaşayarak gece gündüz demeden bütün mensuplarımız ile Mahalle  Mahalle gezerek çalışmaya devam edeceğiz' şeklinde konuştu.









Haber: malatyagundemozel.com


 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —