Tarih: 16.04.2018 17:06

Yetimler Kervanı Kermesini Açtı.

Facebook Twitter Linked-in

Yetimler Kervanı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından yetim, öksüz ve kimsesizlere yardım amaçlı hayır kermesi düzenledi.Malatya  Büyükşehir Belediyesi yanında kurulan kermesin açılışına katılım yoğun oldu. Kermes 16-26 Nisan tarihleri arasında sabah 08.00 ile akşam 22.00 saatlerinde açık olacak. Kermeste yöresel  ev  yemekleri  bulunuyor. 

 

Açılışta konuşan yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat,

 Bu Tür Kermesler çok önemli burda elde edilen gelirleri yetimlere veriliyor burda emeği  geçenlere çok teşekkür ediyormu  seas olarak burada emeği en çok bayan arkadaşlar emek harcıyor ayrıca onlarada teşekkür ediyorum .nakadar devlet tarafında fakiri yetimi ökzüzü kollasada bu tür kermesler' de bi nebzide olsa sevindiriyorsalar ne mutlu bu tür yardım derneklerin 'de katkısı büyüktür.tekrar burda iş adamlarına ve yetimler kervanı  derneğine ve burda emek harcıyan arkadaşlarımıza çok eşekür deiyorum dedi.

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu'da şu ifadeleri kullandı

Yetimler kervanı  Malatya yada çok büyük hizmetleri  imza atmıştır bu tür kermeslere büyük katkısı olmuştur .burda iş adamlarına sesleniyorum Malatya'da ve dunyanın neresinde olursa olsun bu tür kermeslere destek versinler bizler yetimi ve ökzüzleri kolamamız ve gözetmemiz lazımdır.biliyoruz ki iş adamları da desteklerini esirgemiyorlar burda emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum dedi.

Yetimler Kervanı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İhsan Çolak ise.

'Yetimler adına Malatya'da,Türkiyr 'de ve dünyadaki insanları duyarlı hale getirmek istiyoruz. Buraya yardım edecek herkesin ve hayır severlerin yapmış oldukları  yardımdan dolayı çok teşekkür ediyorum ve hayırlarını'da  Allah kabul etsin' ifadelerini kullandı. 



Açılışa : Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ,Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat,AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Aynur  Oğuzhan, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu,İş Adamı  Levent Enginol  ile çok sayıda davetli katıldı.







Orjinal Habere Git
— HABER SONU —