-
BIST 100
16193,56%0,17
-
DOLAR
44,09% 0,04
-
EURO
50,96% -0,06
-
GRAM ALTIN
7300,67% -0,48
-
Ç. ALTIN
11826,62% 0,00
Yoğun Kar Yağışında Emniyet Ve Jandarma Sahada
Malatya’da etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle yollarda mahsur kalan 73 vatandaş, İl Jandarma Komutanlığı ve Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin ayrı ayrı yürüttüğü kurtarma çalışmalarıyla güvenli alanlara sevk edildi.
Malatya’da etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle yollarda mahsur kalan 73 vatandaş, İl Jandarma Komutanlığı ve Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin ayrı ayrı yürüttüğü kurtarma çalışmalarıyla güvenli alanlara sevk edildi.
Malatya genelinde 31 Aralık 2025 günü etkisini artıran yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle birçok noktada ulaşımda aksamalar yaşandı. Olumsuz hava koşulları nedeniyle yollarda mahsur kalan vatandaşlar için Emniyet ve Jandarma ekipleri sahaya indi.
Malatya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, kırsal bölgelerde ve sorumluluk alanlarında yürüttükleri çalışmalar kapsamında kar nedeniyle yolda kalan çok sayıda araca ulaşarak mahsur kalan vatandaşları kurtardı. Jandarma ekiplerinin çalışmalarıyla çok sayıda vatandaş güvenli alanlara sevk edildi.
Malatya Emniyet Müdürlüğü ekipleri ise şehir merkezi ve bağlantı yollarında etkili olan kar yağışı nedeniyle mahsur kalan araçlara müdahale etti. Emniyet ekipleri, trafik güvenliğini sağlarken aynı zamanda yardıma ihtiyaç duyan vatandaşların güvenli noktalara ulaştırılmasını sağladı.
Toplamda 20 araçta bulunan 73 vatandaş, Emniyet ve Jandarma ekiplerinin koordineli ancak sorumluluk alanlarına göre ayrı ayrı yürüttüğü çalışmalarla kurtarıldı.
Yetkililer, yoğun kar yağışı ve buzlanma riskinin devam ettiğini belirterek, sürücülerin zorunlu olmadıkça trafiğe çıkmamaları, kış lastiği ve zincir bulundurmadan yola çıkmamaları ve resmi kurumlar tarafından yapılan uyarıları takip etmeleri çağrısında bulundu.




Malatya'da Çatı Yangını
Malatya Meslek Lisesinin Yeniden İnşası İçin İmzalar Atıldı
Bitlis’te Yolcu Otobüsünde 4 Kilo Skunk Ele Geçirildi
Destici Malatya’da Konuştu: Göç Eden Nüfus Geri Kazandırılmalı
İstanbul'da 2 Katlı İş Yerinde Çıkan Yangın Söndürüldü
Türkiye Genç Seçmen Endeksi Hayata Geçiyor
Malatya'da İki Otomobil Çarpıştı: 3 Yaralı
BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’den Başkan Taşkın’a Ziyaret
O Vali Yardımcısı Görevden Uzaklaştırıldı
Türkiye Nükleer Enerji Vizyonunu Paris’te Anlattı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski İle Görüştü
Eskişehir’de Oto Hırsızlığı Operasyonu: 11 Gözaltı
İngiliz Savaş Gemisi Doğu Akdeniz'e Doğru Yola Çıktı
Dışişleri Bakanı Fidan, İranlı Mevkidaşı Arakçi İle Görüştü
Mardin’de Sopalı Kavga Kamerada: 1 Yaralı
'Kutsal Emanetler Ve Vakıf Eserleri Sergisi' Malatya'da İlk Defa Açıldı
Malatya'da Görevli Polis Memuru Kalbine Yenik Düştü
Dünya Kadınlar Günü Programında Uluslararası Katılım
Battalgazi’de Yol Çalışmaları Sürüyor
Duruşma Görüntülerini Paylaşanlar Hakkında Soruşturma
Antalya'da Göçmen Botunda Facia: 14 Ölü
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Türkiye, Savaşın Etkili Olduğu Bölgelerde Teyakkuzda
Niğde'de Doğal Gaz Patlamasında Yaralı Sayısı 16'ya Yükseldi
Çat Belediyesi’nden Kurtuluş Yıldönümünde Anlamlı İftar Programı
Kick Boksta Madalya Yağmuru
Türkiye, KKTC'ye 6 Adet F-16 Konuşlandıracak
Orta Doğu'da Devam Eden Riskler Nedeniyle Uçuş İptalleri Uzatıldı
Malatya Çarşı Merkezinde Altyapı Tamamlandı, Asfalt Çalışmaları Başladı
Malatya'da Babasını Öldüren Genç Gözaltına Alındı
Malatya'da Torbacı Operasyonunda 5 Tutuklama
Yükleniyor






