Tarih: 29.04.2022 00:49

Zafer Ailesinin Acı Günü

Facebook Twitter Linked-in

Malatya’da yayın yapan Radyo Zafer’in Sahibi Ahmet Zafer, Mehmet Zafer’in Amcası geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybeden İzzettin Zafer (76) son yolculuğuna uğurlandı.

Radyo Zaferin sahibi ve Uluslararası Diriliş Hareketi (UDH) Genel  Başkanı Mehmet Zafer ‘in ve Ahmet  Zafer İle Ali Zaer’in 76  yaşında hayatını kaybeden amcaları Olan İzzettin Zafer’in cenazesi  Malatya'da toprağa verildi.

Yaşlılığa bağlı gelişen rahatsızlıklar nedeniyle bir süredir tedavi gören ve  Evinde 76 yaşında hayatını kaybeden İzzettin Zafer için Şehir Mezarlığı'nda tören düzenlendi.

Törene, Zafer’in yakınları ile Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Battalgazi Belediye Başkan vekili Zafer Kırçuval, Battalgazi Belediye Başkan Yardımcıları Muhammer Zafer.İsmet Sarıgül,Doğru Partisi Malatya İl Başkanı Ahmet Turan Yalçın, Güç Birliği Partisi Yüksek Haysiyet Divanı ve MYK üyesi Güç Birliği Genç Nesiller Bakıma Muhtaç Engelliler ve Emekliler Derneği Genel Başkanı Ahmet İmrek, BİMYAT Genel başkanı Selim Apohan,TİNGADER Malatya Şube Başkanı Kazim Erayabakan, Doğru Partisi Kale İlçe Başkanı Mehmet Hanifi İşbilir,Adelet Partisi Eski Malatya İl Başkanı İbrahim Altındağ, çok sayıda muhtarlar ve  bir çok sivil toplum kuruluşu temsilcileri, çok sayıda gazeteci ile Keskin ailesi katıldı.

76 yaşındaki İzzettin Zafer’ın cenazesi, Şehir Mezarlığı Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.
 



Haber: malatyagundemozel.com

 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —