Tarih: 17.03.2024 03:16

Zaviye Mahallesi'ne Kadın Eli Değecek

Facebook Twitter Linked-in

 

Zaviye Mahallesi Muhtar Adayı Tuğba Farımaz, mahallenin sorunlarını ve çözümlerini çok iyi bildiğini belirterek, “Vaat değil, söz veriyorum” diyerek yol haritasını paylaştı.

                          

Mahalledeki tüm yüreklere dokunmaya çalıştığına dikkat çeken Farımaz, vatandaşların sevgisini ve desteğini hissettiğini ve muhtarlık görevini hakkıyla ifa edeceğini söyledi.

 

“Çalmadık kapı bırakmadım”

 

15’şe yakın aday 1545 seçmenin dikkatleri üzerine çeken mahallede seçim çalışmalarını büyük bir özveriyle sürdürdüğünü hatırlatan Farımaz, “Ekim ayından bugüne kadar mahallede girmediğim sokak, çalmadığım kapı kalmadı. Ben vatandaşlarla sürekli iç içe olan biriyim. İnsanlarımızın ve mahallemin sorunlarını da çözümlerini de çok iyi biliyorum” dedi.

Farımaz, muhtarlığa kaymakamlıktan ve büyükşehirden gelen yardımları halka eşit ve adil şekilde dağıtacağının sözünü vererek, ihtiyaç sahibi her haneye elinden geleni desteği sağlayacağını müjdeledi.

 

“Zaviye Mahallesine kadın eli değecek”

Mahallede kadın dayanışması öncülüğünde girişimlerde bulunacağını kaydeden Farımaz, “Kadınlarımız, marifetli el emeği ürünlerini kermeste vatandaşlarımızın beğenisine sunabilecek ve bu da ailelerimize ek gelir sağlayacak” diye konuştu.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —