Tarih: 19.04.2018 19:30

Zeynep İsmini Koydu

Facebook Twitter Linked-in

Kulağına Ezan Okudu, İsmini Koydu

Katıldığı televizyon programları veya konferanslarda vatandaşlardan farklı istekleriyle karşılaşan Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ın daveti üzerine katıldığı konferansta dünyaya yeni gelen kız çocuğuna isim koydu.

Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleşen konferansı takip eden Cennet-Edip Karakuş çifti yeni doğan bebeklerinin kulağına ezan okuması ve ismini koyması için Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu’ndan istekte bulundu. İsteği geri çevirmeyen Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, yeni doğan kız çocuğunun kulağına ezan okudu ve Zeynep ismini koydu.

“Dinine, Vatanına Ve Milletine Hâyırlı Bir Evlat Olur İnşallah”

Zeynep ismini verilen bebeğin, Şenay ailesine, dinine, vatana ve milletine hâyırlı bir evlat olmasını temenni eden Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, “Allah herkese böyle güzel bir evlat nasip etsin, salih kullarından eylesin inşallah. Genç çiftimizi de tebrik ederim” dedi.

Başkan Polat’ta Bebeği Kucağına Aldı, Sevdi ve Ailesini Tebrik Etti

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’da Zeynep bebeğin ailesini tebrik ederek, ailesine, çevresine ve ülkesine hayırlı bir evlat olmasını temenni etti.

Cennet-Edip Karakuş çifti ise, bebeklerinin kulaklarına ezan okuyan ve ismini koyan Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu’na ve Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’a teşekkürlerini sundular.

Bülten.







Orjinal Habere Git
— HABER SONU —