said yalçin


Yazık..! Maçı Erol Hoca katletti…


Evet taraftar fazlasıyla önemsemiyor .Malatya stadyumu tam anlamıyla dolmuyor. Nitekim taraftar ne teknik heyete, ne yönetime ve ne de futbolculara inanmıyor desek yalan mı yazmış oluruz.? 40 dakika 10 kişi oynayan bir takımı mağlup edemediğin gibi, kalende pozisyon veriyorsun ve gol yiyorsun. Sonra da 4x4 lük maç diyoruz adına da… Ve adına da muhteşem dönüş diyoruz.

Gerçekçi olmamız lazım. Erol hoca bu işin üstesinden gelemediği gibi, her hafta ego tatmini yaparak, iyi olan futbolcuları kesip, yerine başka oyuncuları alıyor sahaya sürüyor. Haftalardır yazıyoruz, çok tehlikeli diye.. Nitekim bu haftada zorunlu olarak Buğra’ya okey dedik. Ya Murat Yıldırımı kenarda tutmanın ne anlamı vardı. Geçen hafta Ertaç sakattı bu haftada mı sakatlığı devam etti. Erol hoca inanın bana ego tatmininden başka bir şey yapmıyor. Ağırlığını koymaya çalışıyor ama, bu şekilde değil ağırlığını koymak tüm futbolcuların bitişine sebep olabilir düşüncesindeyim.

Boutaib 90 dakika ne yaptı derseniz, sadece koştu aklımdayken birde gol attırdı.. Bitmiş Boutaib. Sahada gezinen yaşlı bir bunak gibi dolaşıyor duruyor 3 haftadır. Defans dedik ligin en üst seviyesindeki savunma ağırlıklı defans bizde dedik. İlk 30 dakikada 3 gol yedik. Sonra da Robinho’yu izlemek güzel diyoruz. Dünya yıldızı diyoruz. Adamın attığı goller de ne alaka robinho’yu izlemek, ne alaka dünya yıldızı. Sizin defansın uyumasından dolayı Robinho maçın adamı oldu.

Maçın katleden sahaya sürülen ilk 11 den dolayı bana göre Erol Bulut hocadır. Dikkat ettiyseniz Erol hoca hemen hemen her hafta futbolcular üzerinden oynar. Bir hafta bakarsın Erkan, bir hafta bakarsın seth, sol kanada chebaeka, baktı ki olmuyor chabeake kanadına sol kanada erkan veya buğra. Bazı maçlarda defans da Aleksic’de oynadı. Sen daha takımının ilk 11 i ile uğraşıyorsun. Haftalardır futbolcular ile olan sensin Erol hoca. Doğrudur kadron sıkıntılı da olsa Allahaşkına takımın artık iskeletini kur. Zahmet olacak ama kur hocam kur. Yoksa biz her maç sonrası hop oturur hop kalkarız vesselam.

Yine geldi Milli takım arası. Ve bu haftadan sonra fikstüre baktığımızda epey zorlanacağımız karşılaşmalar olacak. Diyeceğim iç saha maçlarını kaybetmememiz gerekiyor. Yoksa bu ligin şakası yok. Bir anda tepetaklak inersin aşağıya. Yönetim zaten transfer yaptık mantalitesinde ama, ben halen diyorum onlar da halen amatör ruhu ile şu ana kadar geldiler.

ŞAPKANIZI KOYUN MASAYA DÜŞÜNÜN:

A Milli maç arası şimdi şapkanızı masaya koyun düşünün derim teknik heyete ve yönetime. Yönetim düşünecek, futbolcu transferi yapmışım ama, hep aynı mevkilere. Teknik heyet düşünecek, ilk 11 de aceleci olmamız lazım kadro sıkıntım olsa da… 9.Hafta deplasman da Ankaragücü ile karşılaşacağız. Bu şekildeki bir anlayış ile ben takımdan pek de ümitvar değilim.

 

Topçu ; İsrail,ruh ikizi Firavun’un akıbetini yaşayacaktır

Yalçın Topçu ; "İnsanoğlu Yoruldu Gitti"

Kıbrıs Gazisi Hasan Hüseyin İncesu, askeri törenle son yolculuğuna uğurlandı

Uyuşturucu Sağlama Suçundan 10 Yıl Cezası Bulunan Şahıs Yakalandı

Mersin Şehir Hastanesi’nden 4 Doktor Sağlık Bakanlığı’na Atandı

Şırnak’ta günlük 15 bin varil petrol çıkacak yeni kuyu

Merkez Bankası faizi değiştirmedi, yüzde 8,5 düzeyinde sabit tuttu

Çorum’da kuvvetli sağanak hayatı felç etti

Dev kruvaziyerler Galataport'a demirledi

Ege Denizi'nde 5.1 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi.

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 12 9 1 2 19 29
2.FENERBAHÇE A.Ş. 12 8 0 4 15 28
3.TRABZONSPOR A.Ş. 12 7 1 4 10 25
4.SAMSUNSPOR A.Ş. 12 6 1 5 7 23
5.GÖZTEPE A.Ş. 12 6 2 4 9 22
6.BEŞİKTAŞ A.Ş. 12 6 4 2 5 20
7.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 12 5 3 4 -3 19
8.CORENDON ALANYASPOR 12 3 3 6 0 15
9.TÜMOSAN KONYASPOR 12 4 6 2 -2 14
10.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 12 3 4 5 -2 14
11.KOCAELİSPOR 12 4 6 2 -4 14
12.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 12 3 5 4 2 13
13.HESAP.COM ANTALYASPOR 12 4 7 1 -10 13
14.GENÇLERBİRLİĞİ 12 3 7 2 -5 11
15.KASIMPAŞA A.Ş. 12 2 6 4 -6 10
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 12 1 5 6 -15 9
17.İKAS EYÜPSPOR 12 2 8 2 -9 8
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 12 2 9 1 -11 7